Bli med videre for å legge grunnlaget for framtidig sortsutvikling innen økologiske grønnsaker. 5. og 6.
Les mer ›Nå kan du finne de siste artiklene våre om kontroll av ugras i artikkelarkivet.
Les mer ›Seminaret Gårdsbasert frødyrking og sortsutvikling i Norge samlet i helga folk fra hele landet, for å starte arbeide med å bygge kunnskap, nettverk og komme i gang med praktisk frødyrking.
Les mer ›Kom og lær om kumøkka sine fantastiske egenskaper, og om hvordan det er mulig å gjøre om blautgjødsel til lagringsstabile gjødselprodukter, førsteklasses meitemark-kompost pluss at energi kan tas ut i biogassanlegg
Les mer ›Økologisk Landbruk nummer 2 er snart på vei.
Les mer ›For lokal omsetting av grønnsaker er mangfold av arter og sorter interessant. Men, åpenpollinerte sorter forfaller og forsvinner fra markedet, og det kommer sjelden nye.
Les mer ›Du må tilby kyllingene en lun plass og riktig kost for å gi dem en god start.
Les mer ›I urbane områder med tettbebyggelse er det ofte sterk mangel på egnede plasser hvor humlene kan etablere sine bol. Humlene er avhengig av gamle musebol og lignende.
Les mer ›Drivhuseffekten skyldes for mye karbon i lufta. På samme tid øker utfordringen med dårligere matjord grunnet tæring på karbonlageret.
Les mer ›Godkjenning av naturlig plantevernmidler for økologisk drift er underlagt norsk og internasjonalt regelverk.
Les mer ›Utviklingen av nye andelslandbruk i Norge går raskt. Mange bønder og forbrukere ønsker å samarbeide for å finne løsninger som gagner dem begge.
Les mer ›Oikos – Økologisk Norge delte ut hedersprisen Årets Meitemark for FN-jordåret 2015 til forsker Reidun Pommeresche og fylkesagronom Øystein Haugerud.
Les mer ›Økologisk landbruk dreier seg om å få jorda til å fungere og i et framtidsrettet landbruk må jordvelferd være en integrert del av bondens praksis.
Les mer ›Velkommen på årsmøte i Fagbladet Økologisk Landbruk og fagseminaret Den levende jorda på Blæstad 12 og13. mars.
Les mer ›