Nyhetsbrev om økologisk grovfôrproduksjon

07.10.2020 (Oppdatert: 19.10.2020)

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) utgir månedlig et nasjonalt nyhetsbrev for økologiske grovfôrprodusenter og andre interesserte. Årets sjette utgave kom 7. oktober.

Felles nyhetsbrev til økologiske grovfôrprodusenter over hele landet.

Økologisk grovfôrnytt nr. 6-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 5-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 4-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 3-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 2-2020

Økologisk grovfôrnytt nr. 1-2020

− Vi forsøker å lage nyhetsbreva slik at de inneholder aktuelt stoff uansett hvor i landet du holder til, men alle artiklene vil nok ikke treffe alle til rett tid i det lange landet vårt. Vi håper likevel dere blir fornøyde, og får nytte av dette, skrev redaktør Elin Thorbjørnsen i den første utgaven av nyhetsbrevet . 

Nyhetsbrevet sendes på e-post til medlemmer i NLR som driver økologisk og andre interesserte. Det publiseres også på nlr.no/okologisk slik at det skal være tilgjengelig for alle.

Send en e-post til Elin Thorbjørnsen, elin.thorbjornsen@nlr.no, hvis du ønsker å abonnere eller har innspill til innhold.

Det er den nasjonale fagressursgruppa for økologisk grovfôrproduksjon som organiserer nyhetsbrevet. Den består av:Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.