Nytt nyhetsbrev om økologisk grovfôrproduksjon

12.05.2020 (Oppdatert: 12.05.2020)

Denne uka sendte Norsk Landbruksrådgiving (NLR) ut første utgave av et nasjonalt nyhetsbrev for økologiske grovfôrprodusenter og andre interesserte. Målet er å sende ut nyhetsbrevet jevnlig, for påfyll av kunnskap om økologisk grovfôrproduksjon.

Første utgave av felles nyhetsbrev til økologiske grovfôrprodusenter over hele landet.

− Vi forsøker å lage nyhetsbreva slik at de inneholder aktuelt stoff uansett hvor i landet du holder til, men alle artiklene vil nok ikke treffe alle til rett tid i det lange landet vårt. Vi håper likevel dere blir fornøyde, og får nytte av dette, skriver redaktør Elin Thorbjørnsen i den første utgaven av nyhetsbrevet. 

Økologisk grovfôrnytt nr. 1-2020

Nyhetsbrevet sendes på e-post til medlemmer i NLR som driver økologisk og andre interesserte. Det publiseres også på nlr.no/okologisk slik at det skal være tilgjengelig for alle.

Send en e-post til Elin Thorbjørnsen, elin.thorbjornsen@nlr.no, hvis du ønsker å abonnere eller har innspill til innhold.

Det er den nasjonale fagressursgruppa for økologisk grovfôrproduksjon som organiserer nyhetsbrevet. Den består av:Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.