Faktaark om økologisk frukt- og bærproduksjon

07.05.2020 (Oppdatert: 12.05.2020)

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) har laget tre faktaark som kan være til hjelp for deg som driver med økologisk fruktproduksjon. Temaer er epleskurv, bladlus i eple og bladlus i plomme.

Ett av faktaarkene er om bladlus i økologisk epledyrking.

I faktaarkene om skadegjørere er det informasjon om skadesymptomer, livssyklus og hvilke tiltak du kan bruke i bekjempelsen av disse. I faktaarket om epleskurv er det også en forklaring av varslingsmodellen RIMpro, og hvordan denne bør brukes i bekjempingsarbeidet.

I tillegg er det laget et infoskriv om viktige deler av regelverket for økologisk produksjon, og dette vil passe for både frukt- og bærprodusenter.

Det vil bli laget flere faktaark fremover. Kom gjerne med tips til hva som bør prioriteres.

Faktaark om økologisk frukt- og bærproduksjon:

 

Nyhetsbrev om økologisk frukt og bær 

Faktaarkene blir lagt ved nyhetsbrevene om økologisk frukt og bær. Nyhetsbrevene sendes ut på e-post gjennom hele sesongen og gir informasjon om hva som bør gjøres i de ulike kulturene. Send en e-post til kristin.nymoen.paulsen@nlr.no hvis du ønsker å motta disse.

Nyhetsbrev om økologisk frukt og bær                                 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.