Fagmøter på nett for økomelkprodusenter

05.02.2021 (Oppdatert: 05.02.2021)

Norsk Landbruksrådgiving (NLR) og TINE Rådgiving inviterer økologiske melkeprodusenter til nettbaserte fagmøter. Nytt økologisk regelverk - endringer som vil komme med nytt EU-regelverk fra 2022, og Debio-inspeksjon - hvilke avvik er vanlig i økologisk melkeproduksjon og hvordan håndteres disse? er temaene 10. februar.

De økologiske Foregangsfylke-prosjektene ble avsluttet i 2018, og NLR og TINE får nå midler fra Landbruksdirektoratet til videre samarbeid om oppfølging av økologiske melkeprodusenter på nasjonalt nivå. Fagmøtene er et av tiltakene. Dette er møter primært for økologiske melkeprodusenter, men det vil også være mulig å delta dersom du produserer økologisk grovfôr til økologiske melkeprodusenter eller om du vurderer omlegging til økologisk melkeproduksjon.

10. februar kl. 12.00 – 13.30:

  • Nytt økologisk regelverk - endringer som vil komme med nytt EU-regelverk fra 2022 - Monica Stubberud, Mattilsynet
  • Debio-inspeksjon - hvilke avvik er vanlig i økologisk melkeproduksjon og hvordan håndteres disse? - Lene Nilssen, Debio

Påmelding >

Påmeldingen avsluttes 30 minutter før møtestart. Lenke til møtet sendes de påmeldte dagen før møtet, og fram til møtestart.

Plan for videre møter

Mars

  • Beitesystemer og stell av beiter - Stein Jørgensen, NLR Innlandet
  • Parasittbekjempelse - Randi Therese Garmo, TINE SA 

Har du spørsmål?

Kontakt:Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.