Brit Mjåland ny styreleder i Økologisk Landbruk SA

23.06.2020 (Oppdatert: 24.06.2020)

Fagbladet Økologisk Landbruk SA hadde nettbasert årsmøte på Teams, 18. juni. Brit Mjåland fra Agder ble valgt til ny styreleder. Hun overtar etter Magne Nordeng, Innlandet.

(Foto: Inger Birkeland Slågedal, NLR Agder)

Brit Mjåland driver økologisk jordbærproduksjon, villmarkscamp, åpen gård og gårdsbutikk på Mjåland gard i Marnardal i Lindesnes kommune.  

Hun er styreleder i Norsk Landbruksrådgiving (NLR) Agder,  inspirasjonsbonde i Landbrukets Økoløft, og mentor i Mentorordninga i landbruket.

Brit har vært styremedlem i Økologisk Landbruk SA i flere år. Det siste året har det vært gjort et arbeid med å lage en plan for videre drift og utvikling av bladet.   

− Vi har begynt på en prosess med å videreutvikle fagbladet. Det er lagt et grunnlag, men det er flere ting vi må jobbe videre med, sa Brit etter valget på årsmøtet. Hun oppfordrer eierne, som er alle de ti NLR-regionene og Økoringen Vest, om å være aktive og komme med innspill.

Jan Phillips Olsen, Vestfold og Telemark, ble valgt til nytt styremedlem. Styremedlem Per Morten Kvam, Trøndelag, var ikke på valg i år.

Elin Bergerud, Viken, og Tom Harald Eckell, Vestfold og Telemark, ble gjenvalgt som varamedlemmer til styret.  Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.