Nytt blad på vei

21.02.2012 (Oppdatert: 04.03.2015) Hege Sundet

Fagbladet Økologisk landbruk er nå på vei ut til abonnentene. Artikler om Kvik-up harv, næringsforsyning og humler er noe av det dere kan se frem til.

Bladet har fått nye faste sider med nytt NLR og fra Oikos- Økologisk Norge. NLR bidrar med bl.a  presentasjon av de økologiske rådgiverne. Silja Varland fra NLR Østafjells  er den første vi får bli bedre kjent med. I 2012 har vi som mål å ha en artikkelserie om næringsstoffene. Stein Jørgensen har skrevet en artikkel om fosfor til dette bladet. Artikkelen Norske storferaser - en del av mangfoldet, er del 1 i en artikkelserie om gamle husdyrraser fra Norsk genressurssenter. Denne tar for seg historien til de norske storferasene og  hvordan status for de gamle rasene i dag.

Vi beklager at framsiden ble så mørk og dyster på trykk.  Her har det skjedd en stor feil.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.