Grønsaker

11.05.2010 (Oppdatert: 23.10.2015) ,  Rønnaug Mona

Økonomi i løk. Av Kari Bysveen NLR Viken og Martha Ebbesvik og Kirsty McKinnon i Bioforsk. Nr. 2-15.

Mexico på naturens premisser. Av Tone Aguilar. Nr. 2-15.

Dyrk frø, Tom Harald Eckell. Nr 3 - 13

Mat, fellesskap og glede. Av Maud Grøtta, NLR Nordvest. Nr 1-13.

Øko-Grønt på fleire bord. Av Christian Zurbuchen, Økoringen  Vest. Nr 1-11.

Grønnsaksproduksjon trenger spesialkunnskap. Av Thomas Holz, NLR Østafjells. Nr 1-11

Behov for mer satsing. Av Thomas Holz, NLR Østafjells. Nr 2 - 11

Mat som viser bondens ansikt. Av Arne Nøkland, NLR Østafjells. NR. 3 - 11

Gjess tar kveke i potet. Av Hege Sundet, NLR Gudbrandsdalen. Nr 3 -10.

Flaskehalser i grøntsektoren. Av Alena Gibalova, Kirsti Mckinnon, Grete Lene Serikstad, Bioforsk Økologisk

Næringsforsyning i grønnsaksproduksjon. Av Torill Skogaker Holm, NLR Nord - Trøndelag. Nr 1-10

Dyrk og kokk med røtter. Av Erik Halvorsen, bonde og tradisjonsmat-entusiast. Nr. 3-10.

Kostnadsbetraktninger i blomkål og gulrot. Av Torgeir Tajet, Thomas Holz og Hans Kjærås. Nr 3-10.

Fremdeles ikke god nok. Av Kirsty Mc Kinnon, Bioforsk Økologisk Nr 3-10.

Økogrønt - et realt løft. Av Toril Skogaker Holm og Stig Larssæther. Nr 3-10.

Dyrk og spis eksotisk grønt! Av Alena Gibalova, Bioforsk Økologisk. Nr 1-10.

Oppalsjord i test og praksis. Av Kirsti McKinnon, Bioforsk Økologisk. Nr 1-10

Det lille ekstra for å lykkes. Av Kari Bysveen, Høgskolen i Hedmark. Nr 3-09.