Jord og gjødsling

11.05.2010 (Oppdatert: 04.03.2015) ,  Rønnaug Mona

Selen beskytter Cellene. Av Maud Grøtta, Landbruk Nordvest. Nr 1-13.

Ikke alltid bonden gull. Av Grete Lene Serikstad, Bioforsk Økologisk. Nr 1-13.

Kjøttbeinmjøl som gjødsel kan bli en saga blott. Av Håvar Hanger, NLR Sør- Trøndelag. Nr 2-12.

Marihønegjødsel testet i kunstgjødselspreder. Av Reidunn Ferstad og Ane Harestad, NLR Rogaland. Nr 2-12.

Eng og underkultur økte jordas fruktbarhet. Av Hans Gaffke, NLR Sørøst. Nr 2-12

Jordstruktur og næringsforsyning. Av Kari Bysveen, Høgskolen i Hedmark. Nr 2-09.

Maks 17 kg N fra ikke-konvensjonell gjødsel. Av Maud Grøtta, Landbruk Nordvest. Nr 1-10.

Rett prioritering av bondens gull. Av Morten Berntsen og Steinar Lier, Hedemark Landbruksrådgiving. Nr 1-10.

God grøfting gir betre avling og overvintring. Av Olav Klubben, NLR Hordaland. Nr 1-10

Økologisk handelsgjødsel virker godt. Av Maud Grøtta, Landbruk Nordvest. Nr 1-10

Jordpakking. Av Stein Jørgensen, Hedemark Landbruksrådgiving. Nr 1-10

Spar klima og penger. Av Kari Bysveen, Høgskolen i Hedemark. Nr 1-10

 Mer liv i jorda. Av silja Valand, NLR Østafjells. Nr 4-10

På nett med mikrolivet. Av Vera Bergås Utne. Nr 4-10

Meir optimal utnytting av gjødsla. Av Ragnar Gramstad, NLR Rogaland. Nr 1-11

 Et vindu til næringsveven i jord. Av Hege Sundet, NLR Gudbrandsdalen. Nr 2 - 11

Sauegjødsel har varierande N - verknad. Av Samson L. Øpstad, Bioforsk Vest Fureneset. Nr 2 - 11

Lauflis fungerte godt i sauetalle. Av Samson L Øpstad og Synnøve Rivedal, Bioforsk Vest Fureneset. Nr. 2 - 11

Undermeny