Storfe

11.05.2010 (Oppdatert: 23.10.2015) ,  Rønnaug Mona

 Samspill i samdrifta. Av Elin Thorbjørnsen, NLR Sør-Trøndelag. Nr. 3-15.

Om å forstå kyr- bokomtale. Av Christian Zurbuchen, Økoringen Vest. Nr 1-13.

Tar ansvar for egen næring. Av Einar Kiserud, NLR SørØst. Nr 1-13.

Sveits imponerte. Av Einar Kiserud, NLR SørØst. Nr 1-13.

Økologi for framtida. Av Stein Jørgensen, Hedmark landbruksrådgiving. Nr 1-13.

Melk på lag med regelverket. Av Wolfgang Dohrn, NLR Helgeland. Nr 1-13.

Unge engasjerte bønder. Av Trond Petter Ristad, NLR Namdal. Nr 1-13.

God silo kan dekke vitamin E behovet. Av Ingvild Steinnes Luteberget, NLR Rogaland. Nr. 1-13.

Målretta avlsarbeid er viktig i både små og store populasjoner. Av Gro Steine, Nina Sæther og Anna Rehnberg, Norsk Genressurssenter. Nr. 2-12.

Kyr med egen veranda. Av Maud Grøtta, Landbruk Nordvest. Nr 2 - 21.

La kalven gå med mora. Av Britt I. F. Henriksen, Bioforsk. Nr 3-09.

Melkebruk som har vist at de kan! Av Maya Daljord, Økoringen Nordre Nordland. Nr 3-09.

Setring i bynært område. Av Steinar Lier, Hedmark Landbruksrådgiving. Nr 3-09.

Ammeku som kulturlandskapspleier. Av Grete Mari Sand, NLR Sør-Trøndelag. Nr 3-09.

Frisk satsing på kjøttfe. Av Torunn Helen Langås, NLR Sør-Trøndelag. Nr 2-09.

Okser og regelverk. Av Kjell Arne Augustsen, NLR Helgeland. Nr. 1-10

Lufting av okser. Av Lise Aanensen, Bioforsk Tjøtta. Nr 1-10

God dyrevelferd krev planlegging. Av Anders Mona, NLR Nord-Trøndelag. Nr. 1-10

Økologi og økonomi. Av Inger Birkeland Slågedal og  Torleiv Roland, NLR Agder. Nr 2-10

Melkeproduksjon midt i Oslo. Av Einar Kiserud, NLR Sørøst. Nr 3-10

Tjener penger på storfekjøtt. Grete Mari Sand NLR Sør-Trøndelag og Bård Næss, NLR Nord Trøndelag. Nr 3-10

Ikke bare ett "fett". Av Torger Gjefsen og Håvard Steinshavn, Bioforsk. Nr 3-10

Rett fôring er gull verdt. Oddfrid Vange Bergfjord, vetrinær. Nr 1-11

Lausdriftfjøs etter lågkostnadsprinsipp. Av Gunnlaug Røthe, NLR Hordaland. Nr 3 2010 

Tyroler i Sandnes. Av Ane Harestad, NLR Rogaland. Nr 3 2010

Går i spissen for melka. Av Elin H. Sikkeland, NLR Nord-Trøndelag og Eirik Engan, NLR Sør-Trøndelag. Nr 4-10

På vei mot sunnere rødt kjøtt. Av Torger Gjefsen og Håvard Steinshavn, Bioforsk. Nr 4-10

Mer areal - en del av totaløkonomien. Av Tore Stokke, Nortura og Bård Næss, NLR Nord-Trøndelag. Nr 4-10