Foredling og omsetting

11.05.2010 (Oppdatert: 23.10.2015) ,  Rønnaug Mona

Framtidas brød med fortidas korn. Av Anders Eggen, NLR Sør-Trøndelag. Nr. 2-15. 

Øko-grønt på fleire bord! Av Christian Zurbuchen, Økoringen Vest. Nr 1 - 11

Trygg, etisk og berekraftig kjøtmat. Av Alinta Kraft, elev på SJH. Nr 2 -11

Abonner på frukt og grønt i Lofoten. Av Elin Kristoffersen, Økoproff Nord. Nr 3-10

Skolemat - et kjempemarked. Av Grete Lene Serikstad, Bioforsk Økologisk. Nr 3 -10

Leverer grønnsakene på døra. Av Morten Berntsen, NLR Hedemark. Nr 3 - 10

Økologiske og rettferdige nonner. Av Inger Birkeland Slågedal, NLR Agder. Nr 3 -10

Fokus på rådgiving og marked. Kari-Mette Holm, prosjektleder foregangsfylke økologisk grønnsaksproduksjon. Nr 3 2010.

Historia om Himmelspannet. Av Aslak Botten, NLR Østafjells. Nr 2-09.

Rørosmat i positiv utvikling. Av Rune Granås NLR Nord-Østerdal. Nr 2-09.